Vores
TEAM
Menneskene bag. Nedenfor præsenterer vi dig for det skønne team, som til dagligt er med til at drive Kapitel1.

ALI NAJEI

Direktør og stifter af Kapitel1

Ali Najei er stifter af Kapitel1 og primus motor bag vores serviceydelser. Han er uddannet ICI Coach (mentaltræner) hos EmpowerMind og har mere end 5 års erfaring som kontaktperson og mentor for bl.a Københavns Kommune og Egedal Kommune og har været pædagogisk assistent for udadreagerende og kriminalitetstruede unge på bl.a. Døgninstitutionen NEXUS. Særligt har Ali specialiseret sig i sager af forholdsvis grov karakter herunder unge i usunde kriminelle fællesskaber, misbrug (stoffer, ludomani, alkohol m.m.) samt mistrivsel på baggrund af fysisk og/eller psykisk vold, omsorgssvigt og manglende anerkendelse og selvtillid. Derudover har Ali mere end 10 års erfaring med fysisk aktivitet som middel til en sundere livsstilsændring, hvorfor han også er ansvarlig for aktiviter i vores træningslokale i Ballerup.

Ali er samtidig tilknyttet som erfarings- og ressourceperson hos diverse organisationer og foreninger, der hjælper børn og unge med særlige behov i Danmark. Her assisterer han projektledere gennem sparring, rådgivning og erfaringsudveksling blandt andet i forbindelse med design, tilrettelæggelse samt afvikling af projekter. Ali samarbejder desuden med SSP-sekretariatet København, PETs forebyggelsescenter Outreach samt den kriminalpræventive afdeling hos Københavns Politi. I forbindelse med sidstnævnte fungerer Ali som oplægsholder for politistuderende under den kriminalpræventive del af studiet.

Som erfaringsperson agerer Ali også som foredrags- og oplægsholder ved bl.a. konferencer hos Undervisningsministeriet, forældremøder og undervisningsforløb for grundskolens ældste klasser med henblik på forebyggelse og vidensdeling.

Med sine personlige og faglige kompetencer har Ali bl.a. modtaget Finn Nørgaard-prisen for sit arbejde med at hjælpe unge ud af bandekriminalitet sammen med vores samarbejdspartner, Line Mansour fra Cor Primus i 2019.

JASSMIN

Marketing manager

Jassmin arbejder som Marketing Manager hos Kapitel1. Hun er uddannet cand.it i Digital Design og Kommunikation og er ansvarlig for vores visuelle kommunikation og digitale tilstedeværelse. 

Jassmin bringer vores budskaber til live med grafiske virkemidler og styrer Kapitel1s marketing og marketingressourcer på tværs af online og offline medier – fra web til SoMe, markedsføringsmateriale og merchandise og sikrer, at vores brand-DNA altid er med.


MARIAH

Administrativ medarbejder

Mariah er vores administrative medarbejder og assisterer Kapitel1 teamet AD HOC. Hun er stærk skriftlig og har flair for velformulerede og dragende tekstforfattelser. Hun assisterer primært med arbejdsopgaver, hvor der kræves specifikke, skriftlige kompetencer.

Mariah er uddannet Passenger Service Coordinator og har 7 års erfaring som Gate Manager hos SAS. Derudover brænder hendes indre for at gøre en forskel for mennesker i udsatte positioner, hvilket passer fuldkommen ind i Kapitel1s ånd. 

Hovedkontor

Træningslokale

© Copyright 2022 Kapitel1 - Alle rettigheder forbeholdes