Foredrag
MED ALI NAJEI
Som et led i arbejdet med udsatte unge, afholder Kapitel1 foredrag med henblik på at forebygge og oplyse unge, fagpersoner, offentlige institutioner, forældre, familier og private om bl.a. livet i den kriminelle løbebane og konsekvenserne heraf, bivirkningerne ved en hård opvækst, omsorgssvigt og livet med misbrug og afhængighed.

Gademiljøets

BARSKE VILKÅR

Ali Najei er iværksætter med en karriere i rivende udvikling og uddannet mental coach. Han er skuespiller, foredragsholder og mentor i egen virksomhed. Men Alis fortid beretter om et noget andet liv, end det han lever i dag. Når han afholder sine foredrag, så fortæller han med en helt særlig forståelse for udsatte mennesker. Det gør han fordi, at han selv har en fortid som udsat og som tidligere kriminel i et ekstremt, hårdt gademiljø i Københavns gader. Et miljø der blev hans faste base uden for hjemmet og som også bød på flere, lange fængselsdomme som konsekvensen af et fællesskab fundet i et parallelsamfund.

Han er indbegrebet af en mønsterbryder og har lært at bruge sin fortid konstruktivt. Han har en helt unik viden om mennesker fra begge sider af bordet og er et klart eksempel på, at det aldrig er for sent at starte et nyt kapitel.

PÅ JAGT EFTER NOGET SPECIFIKT? Alle foredrag kan målrettes smalt og bredt ift. specifikke målgrupper fx skoleklasser, alderstrin, virksomheder, faggrupper mm. Foredragene kan ligeledes målrettes specifikke emner og fokusområder som fx. udfordringer i hjemmet, belastede miljøer, kultursplittelse, diskrimination, stigmatisering osv, hvis dette ønskes.

Foredrag

Ali Najei

Priser kr. 12.360,-

Eksklusiv moms

Gennem anekdoter fra sit liv tager Ali Najei dig med gennem det store følelseskompas præget af ensomhed, stress og tankemylder. Han deler ud af sine erfaringer, giver gode råd og fortæller aktivt om forebyggelse af radikalisering, kriminalitet og omsorgssvigt.

Få en forsmag

PÅ ALI NAJEIS FOREDRAG

Afspil video
Afspil video

Hovedkontor

TræningsBASEN

© Copyright 2022 Kapitel1 - Alle rettigheder forbeholdes

ALIS BOGUDGIVELSE "OVERLEV"

En selvbiografi om Ali Najeis opvækst der beskriver alt fra hans forældres flugt fra krig, at være splittet imellem to kulturer, om at være endnu et barn i systemet – til et liv som mønsterbryder, iværksætter og ikke mindst som familiefar. Ali gik fra at overleve til at leve. 

Dage
Timer
Minutter
Sekunder