Foredrag

MED ALI NAJEI

Ali Najeis historie er både inspirerende og tankevækkende. Han er et levende eksempel på, at det er muligt at ændre sit liv, selvom man har haft en hård opvækst.

Gademiljøets

BARSKE VILKÅR

Ali Najei er en iværksætter, mental coach, skuespiller, foredragsholder og mentor med en karriere i rivende udvikling. Han er også et levende eksempel på, at det aldrig er for sent at starte et nyt kapitel.

Alis fortid var meget anderledes end hans nuværende liv. Han voksede op i et udsat miljø i København, og han var selv involveret i kriminalitet. Han tilbragte flere år i fængsel, og han var tæt på at miste alt håb.

Men Ali fandt en vej ud af kriminaliteten. Han begyndte at arbejde med sig selv og sine udfordringer, og han fandt en ny vej i livet.

I dag er Ali en efterspurgt foredragsholder, der deler sin historie med andre unge. Han er et inspirerende eksempel på, at det er muligt at ændre sit liv, selvom man har haft en svær opvækst.

Her er nogle specifikke eksempler på, hvad Ali Najei kan bidrage med til et foredrag:

  • Han kan dele sin personlige historie og give et indblik i, hvordan han har overvundet de udfordringer, han har stået over for.
  • Han kan give indsigt i, hvad der driver unge ind i kriminalitet, og hvad der skal til for at hjælpe dem ud af det.
  • Han kan dele sine erfaringer som mentor og foredragsholder, og han kan give tips til, hvordan man kan hjælpe andre unge.

PÅ JAGT EFTER NOGET SPECIFIKT? Alle foredrag kan målrettes smalt og bredt ift. specifikke målgrupper fx skoleklasser, alderstrin, virksomheder, faggrupper mm. Foredragene kan ligeledes målrettes specifikke emner og fokusområder som fx. udfordringer i hjemmet, belastede miljøer, kultursplittelse, diskrimination, stigmatisering osv, hvis dette ønskes.

Foredrag

Ali Najei

Priser kr. 12.360,-

Eksklusiv moms

Gennem anekdoter fra sit liv tager Ali Najei dig med gennem det store følelseskompas præget af ensomhed, stress og tankemylder. Han deler ud af sine erfaringer, giver gode råd og fortæller aktivt om forebyggelse af radikalisering, kriminalitet og omsorgssvigt.

Andre siger...

TESTIMONIALS

5/5

Ali Najei kom på besøg på Københavns åbne Gymnasium. Det var en stor succes, og vores psykologi-elever var virkelig begejstrede for oplægget. Efterfølgende efterspurgte en gruppe elever, der alle skulle skrive en stor opgave om kriminalitet, yderligere dialog, og der blev på kort tid arrangeret en workshop, hvor eleverne kunne være i dialog med Ali. Flere elever har herefter personligt henvendt sig og takket for denne mulighed, som både har givet inspiration til deres opgave og stof til eftertanke. Vi kan varmt anbefale Ali Najei som oplægsholder.

Nynne Afzelius

Rektor ved Københavns Åbne Gymnasium
5/5

Rigtig mange tak for et virkelig godt foredrag. Det var rørende og inspirerende og mange meldte tilbage at de var rigtig glade for at de kom.

Lise Christina Rasmussen

Sognepræst Mariekirken
5/5

Ali Najei samlede Gellerup i Aarhus til et brag af et foredrag. Ali har en særlig evne til at tale i øjenhøjde med udsatte unge, og han har en helt unikt bånd til dem. Foredraget rummede følelser, sårbarhed og viden, som kommer alle til gode. Jeg er helt sikker på, at Alis viden og erfaring breder sig som ringe i vandet. En magisk aften uden lige, hvor sårbarhed og følelser er tilladt i trygge rammer.

Sally Mersoumi

Fagperson hos Mino Ung Aarhus

Få en forsmag

PÅ ALI NAJEIS FOREDRAG

Afspil video
Afspil video