Hør mere
KONTAKT OS

Spørgsmål?

KONTAKT OS

ADDRESSE

ENERGIVEJ 30 1. SAL
2750 BALLERUP

KONTORTIDER

MAN - FRE 9:00 - 16:00
WEEKEND - LUKKET

KONTAKT INFO

info@kapitel1.dk

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål

Et træningsforløb prissættes ud fra forløbets samlede varighed, (eksempelvis 12 uger) varighed af den enkelte session, (eksempelvis 60 min/pr. gang) samt klientens alder. (eksempelvis under 23 år)

Priseksempel:

Pakkeforløb på 12 uger, 1 ugentlig session af 60 min., alder 21 år: 3600 kr. Klik her for yderligere information (link indsættes)

En enkelt prøvetræning af 60 min. varighed koster: 250 kr. Klik her for booking (link indsættes)

Et kontaktpersonsforløb er for dig som udsat, hvis liv mangler retning. Du kæmper måske med udfordringer, der kan være svære at håndtere succesfuldt på egen hånd. Du har brug for støtte, brug for vejvisning, du har brug for ændring. Vi er klar til at hjælpe dig, så er du klar til at tage imod?

Følg Antons kontaktpersonforløb hos Kapitel1 og hør hvordan hans liv ændrede sig. (link indsættes til Antons video)

Et kontaktpersonsforløb prissættes ud fra forløbets samlede varighed (eksempelvis 12 uger) i kombination med varigheden af den ugentlige støtte, (eksempelvis 6 timer ugentligt).

 

Priseksempel:

6 timers ugentlig støtte fordelt på 12 uger:

I alt 72 timers mentorstøtte XX kr. Klik her for yderligere information. (link indsættes)

Ali har afholder foredrag rundt omkring i hele Danmark. For store forsamlinger, små forsamlinger, for skoler, fagpersoner, privatpersoner osv. Lokationerne har været alt fra kirker til store konferencer. Læs mere her: link indsætttes

Et foredrag bookes gennem hjemmesiden youandx.com. Ali udbyder flere forskellige foredrag tilpasset dig som lytter. Klik her for at blive sendt direkte videre til siden. (link til youandx)

Kapitel1 har forskellige kontaktpersoner tilknyttet, der hver især besidder kompetencer indenfor forskellige områder. Det er vigtigt for os, at den udsatte kan få bedst, muligt støtte. Derfor matches den udsatte også med den kontaktperson, der umiddelbart vil have størst erfaring indenfor området. Det vil dog altid være en individuel vurdering, da personlighed og graden af udfordringer også spiller en rolle.

Visitationen, som oftest vil være den udsattes første møde med virksomheden, vil altid afholdes af Ali Najei.

Kapitel1 har kontor i Ballerup på adressen Energivej 30 og har træningsfaciliteter kort derfra.

Derudover har vi adgang til en række andre faciliteter alt efter behov.  

Hovedkontor

TræningsBASEN

© Copyright 2022 Kapitel1 - Alle rettigheder forbeholdes