K1+

GADEPOESI

Musikcamp

FOR UNGE ARTISTER

Kapitel1 har indgået et samarbejde med AUTOR (tidligere DJBFA) og MentalVoice, om at lave et projekt for unge artister i Danmark. Projektet har til formål at give unge artister, en enestående mulighed for at prøve kræfter med musikkens verden, i professionelle rammer.

Musikprojektet forløb over 11 dage fordelt hen over 2 måneder med henblik på at skabe en højere bevidsthed som musikartist gennem selvudvikling. Under forløbet fik artisterne mulighed for at indspille musik, skrive sange og få sparring af flere etablerede kunstnere, musikproduceres m.m.

Få et sneak peak på projektets forløb på siden her.

Tidslinje

SNEAK PEAK

DAG 1: INTRODUKTIONSDAG

Første del af dagen handler om at lære hinanden at kende. Herunder får de mulighed for at spille deres musik for hinanden. 

Efterfølgende er der fokus på musikbranchen, herunder hvordan man tjener penge, hvis man vil leve af sin musik, hvilke roller de forskellige mennesker i branchen har og hvilke opgaver de bør varetage.

DAG 2: BOKSETRÆNING

Fysisk og mental træning går hånd i hånd, derfor udfordres de fysisk på denne dag mhp. at sænke paraderne mentalt.

 Tilmed har fælles, fysisk aktivitet en sammenrystende virkning, når man taler om gruppedynamik. Derfor er boksetræningen efterfulgt af fællessnak om personlige udfordringer.

DAG 3: SANGSKRIVNING

Man bliver aldrig færdig med at lære. Det er sundt for kreativiteten at få inspiration og inputs udefra og deltagerne får her en kæmpe mulighed for at suge til sig og blive dygtigere som sangskrivere og kreative artister.

DAG 4: PERFORMANCEDAG

Denne dag får artisterne lov til at optræde på scenen, for nogle vil det være første gang for andre ikke. Der vil være en sceneoptræden med tilhørende feedback efterfulgt af fællessnak om oplevelsen og følelserne forbundet hermed.

DAG 5: STEMMETRÆNING

Stemmen er et vigtigt instrument, som der skal passes godt på. Derfor får deltagerne på denne dag, nogle værktøjer til at bruge den korrekt.

 Stemmen i kombination med ens kropsholdning, kan få det hele til at gå op i en højere enhed, når folk gerne skal lytte.

DAG 6: VEJRTRÆNINGSØVELSER

Musikbranchen kræver fokus og en målrettethed på højt plan. Det er en hård branche og man vurderes konstant på ens evne til at performe og til at være på. Denne del kan være yderst angstprovokerende og derfor er en del af talentudviklingen også undervisning i netop dette. 

Deltagerne undervises i kropslige øvelser, mental tænkning og tillæres hjælpsomme metoder til håndteringen af dette og følelserne forbundet hermed.

DAG 7+9: STUDIEDAG MED FRESH I

De næste 2 dage er indspilning i studie med Fresh I. Her rykkes mange ud af sin comfortzone og skal forsøge at mestre de tillærte kompetencer fra de forudgående dage i kombination med hinanden.

DAG 8+10: STUDIEDAG M. KEYREEM

De næste 2 dage er indspilning i studie med Keyreem. Her rykkes mange ud af sin comfortzone og skal forsøge at mestre de tillærte kompetencer fra de forudgående dage i kombination med hinanden.

DAG 11: AFSLUTNINGSDAGEN

Tak for denne gang. Denne dag holdes der afslutning og deltagerne får overleveret deres diplom og afspillet deres indspillede numre for første gang. Der evalueres på forløbet og deltagerne vejledes videre herfra. 

Det har været en intensiv rejse og der bliver sagt ordentligt på gensyn til hinanden ved en afsluttende fællesmiddag med div. oplæg fra de rette personer efterfulgt af kreativt indslag fra en ekstern kunster.

MINI DOKUMENTAR

Læn dig tilbage og tag med på en fantastisk rejse bag GadePoesi 2022. Du får et indblik i 10 artisters udviklingsrejse, hvor de hver især fik lov til at drømme med åbne øjne. Et projekt som ingen af os vidste fra start, ville ende med at få så stor betydning – for både deltagere, instruktører og hos os i Kapitel1.

Se med her og hør hvordan dedikation og passion, fra alle involverede, får projektet til at gå op i en højere enhed. Musik er nøgleordet og selvudvikling er gevinsten – for at kæmpe for sine drømme.