K1+

GADEPOESI 2023

Musikcamp

TILMELDING

Har du talent for at synge eller rappe, og drømmer du om en fremtid inden for musik, men måske har nogle udfordringer, der kan gør det svært at komme frem? Så er GadePoesi noget for dig. Vi viser dig nemlig den sunde vej til succes, der står i stærk kontrast til mange af blindgyderne i musikbranchen. Blindgyder hvor du risikerer både udnyttelse af dit talent og din person i en særdeles konkurrencepræget verden.

Nogle af sidste års deltagere kommer fra belastede miljøer i eksponering for kriminalitet og andre med mentale udfordringer, mm. Vores musikcamp er for alle uanset baggrund og miljø. 

Vi søger 10 talentfulde og håbefulde artister, der kunne tænke sig at deltage i vores talentudviklingsprogram GadePoesi Vol1. GadePoesi er ikke bare en normal musikcamp, men samtidig også en udviklingsrejse der kommer til at styrke din parathed til branchen – i kombination med selvudvikling. En ren win/win for dig som elsker musik.

Campen er 16 forskellige eventdage fordelt hen over marts, april, maj og juni i København og omegn.

Du skal være mellem 15-25 år, komme fra et belastet miljø, og kæmpe med udfordringer i højere eller mindre grad. Vi udvælger med et åbent sind uanset udfordringer, miljø, baggrund eller etnicitet.

Det får du ud af forløbet:

 • 1 stk færdigproduceret track klar til udgivelse
 • 1 stk KODA medlemskab (værdi 600 kr.)
 • 1 brugbar værktøjskasse med mentale redskaber og værktøjer til at håndtere branchen og eksempelvis:
  – Sceneangst
  – Præsentationsangst
  – Nervøsitet
 • Talentudvikling herunder:
  – Stemmetræning
  – Korrekt vejrtrækning
  – Performance erfaring
  – Sangskrivning
  – En hel dag i studiet med producere der bla.a. har været med til at producere for kunstnere som Tessa mv.
  – 1 stk, bevis for gennemførelse af forløbet, underskrevet af KODA, Autor, MentalVoice og Kapitel1

Sidst men ikke mindst bygges der bro til et stærkt netværk af professionelle branchefolk fra bla. Autor, MentalVoice, Outlandish samt mange flere.

For at komme i betragtning skal du sende os et track samt en personlig præsentationsvideo af ca 1 min. varighed senest den 31. januar 2023.

VI HAR LUKKET FOR TILMELDING TIL GADEPOESI 2023

Sneak peak fra GadePoesi 2022